Producten

Timmerfabriek Mesut is specialist in de vervaardiging van kozijnen, ramen en deuren in alle soorten en maten uit eerste kwaliteit hardhout met SFC keurmerk.
Ook voor draai/kiep ramen en hef/schuif deuren bent u bij ons aan het goede adres.

Natuurlijk werken wij veel voor bouwprojecten, aannemers en woningbouw-verenigingen, maar u bent als partikulier ook van harte welkom om uw bestelling bij ons onder te brengen.

Het FSC-keurmerk
Het keurmerk van het Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is een goed beheerd bos. Het staat garant voor een ecologisch en sociaal verantwoorde manier van houtproductie op een economisch haalbare wijze. Inmiddels is er zowel tropisch hout als niet-tropisch hout met het FSC-keurmerk op de markt.

Wij kunnen alles compleet gemonteerd leveren, met inbraak werend hang en sluitwerk voorzien van SKG 2 sterren politiekeurmerk.

SKG staat voor Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen. Dit onafhankelijke testinstituut ziet erop toe dat hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Producten die voldoen aan dit keurmerk worden regelmatig opnieuw getest om er zeker van te zijn dat producten aan de norm blijven voldoen. 2 SKG steren = zwaar inbraakwerend.

En als u dat wenst kunnen wij het houtwerk van een grondverf voorzien in onze eigen spuitcabine. Spreek met ons door wat en hoe u geleverd wilt hebben en wij maken graag een offerte op maat.